Over ons

De hidden gem van 's-Hertogenbosch voor lunch én koffiepauzes mét een gezellige binnentuin.

Verstopt tussen Het Noordbrabants Museum en Design Museum Den Bosch: het deel van de binnenstad van 's-Hertogenbosch waar kunst en cultuur samenkomen in een prachtige omgeving. Iedereen is welkom, óók zonder museumbezoek.

Museumbrasserie ademt de unieke ambiance van deze historische stad. Een ontmoetingsplek waar kunstliefhebbers en levensgenieters samenkomen. Na een inspirerende rondgang door de musea of als tussenstop tijdens je stadswandeling, zakelijke meeting, bijkletsen met je klasgenoten óf voor koffiemomentje voor jezelf, staat ons team klaar om je te verwelkomen. 

Onze passie voor zowel gastronomie als cultuur in terug te vinden in onze menukaart. Met zorg bereide gerechten met lokale ingrediënten vullen onze kaart. Of je nu snakt naar een smakelijke lunch, een middag snack of een kop thee met dé Bosschebollen van Jan de Groot – alleen, met vrienden, familie, collega’s of zakelijke partners, bij ons ben je welkom!

Wanneer de deuren sluiten...

toveren we Museumbrasserie om tot de ideale locatie voor borrels, walking dinners en uitgeserveerde diners.

Samen met culinair partner Maison van den Boer, staan we klaar om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Ontdekt de veelzijdige eventmogelijkheden bij Museumbrasserie! Of het nu gaat om informele borrels, gezellige walking dinners of smaakvolle uitgeserveerde diners, ons team staat voor je klaar.

Buiten de reguliere openingstijden, biedt Museumbrasserie een intieme setting voor groepen tot 150 personen. Gevestigd te midden van culturele pracht, creëren we graag de setting voor jouw speciale gelegenheid.

Laat ons je helpen om je event speciaal te maken. Met de combinatie van de warme sfeer van Museumbrasserie en de expertise van Maison van den Boer, zorgen we ervoor dat jouw bijeenkomst precies zo verloopt als je voor ogen hebt.

Scroll naar boven